Hjälp med uppsättning av fiberbox

Som medlem i föreningen kan du ta del av följande erbjudande. Föreningen är noga med att poängtera att om du väljer att ta erbjudande är det mellan medlemmen och den som erbjuder. Föreningen tar inget ansvar. Texten nedan kommer från PelleWilsson

Har du beställt Fiber ?

Vi hjälper dig .
från router till komplett nätverk i hela huset

 

Tänk på:
IP tv kräver kabel från routern (eget nätverk). Streama alltid TV genom TP-kabel så slipper du pauser i bilden (buffring). Om jag ska ha ett bra och stabilt Wifi så krävs det ett nätverk via TP- kabel i grunden. Huset har kanske flera våningar och tjocka väggar då en extra antenn (AP) krävs.

Rot/Rut:

Rotavdrag (30%) av arbetskostnaden* gäller för kabeldragning utomhus ( Grävning , tuber ,mm). Rutavdrag(50%) av arbetskostnaden* gäller  IT-tjänster allt som är kopplat i ditt nätverk, se länk .

Vi kan erbjuda ett besök med montering av fiberboxen samt en genomgång av nätverk i huset för for endast 750:- efter rutavdrag. (max 3m från utebox)

 

Om oss…

PelleWilson.se erbjuder kompletta lösningar inom nätverk, ljud och bild samt Robbotgräsklippare och värmepumpar. Vi är med från idé till färdig installation. I februari 2011 startades PelleWilson.se av Per Wilson. Tiden går och PelleWilson.se växer med den, nu är vi tre montörer ”Mattias” och ”Simon” Vi blickar framåt samtidigt som vi står med stadiga fötter i nutiden.Vi är det personliga teknikföretaget där närheten till kunden prioriteras. Vi utgår från Orust och jobbar främst inom STO regionen med omnejd. PelleWilson.se ska kännetecknas av praktiska och funktionsdugliga lösningar. Vår filosofi är att alltid tänka efter före, så att vi tillsammans kommer fram till den bästa lösningen.Vi har kompetensen inom bl. a. antenn, parabol, nätverk, Data, Kamerainstallationer, Fiber/Svetsning, hifi, installations ljud, TV, smarta hem (styrning av elektronik via app), 3G/4G bredband, 3G repeater. Robbotgräsklippare. Vi har även en kylavdelning som jobbar med värmepumpar luft-luft, samt mindre elinstallationer i samband med värmepumpsmontering.

Kontakta oss
 0708-58 02 74
info@pellewilson.se

*Se skatteverket

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost

  Ditt telefonnummer

  Din adress

  Din fastighetsbeteckning

  Ditt personnummer

  Kommentar